Renovering

De kan trygt henvende dem til Tømrermester Martin Nielsen, når det handler om renovering af enhver art.

De kan trygt henvende dem til os​

Tømrermester Martin Nielsen har stor erfaring med renovering af ældre ejendomme og bygninger, og De kan trygt stole på, at vi værner om de gamle håndværk.

Vore dygtige medarbejdere står til rådighed med projektering, tegninger, indhentelse af tilladelser osv., og vi giver Dem gerne et tilbud på udførelse af Deres påtænkte opgave, stor eller lille.

Selv de vanskelige opgaver påtager vi os gerne og renoverer netop Deres bygning så smukt og effektivt som muligt.

De kan trygt henvende dem til Tømrermester Martin Nielsen, når det handler om renovering af enhver art.

​Uanset om du skal totalrenovere en skole, udvide et butikscenter eller renovere en altan, kan vi hjælpe dig med din renoveringsopgave.

Både små og store renoveringsopgaver

​Hos Tømrermester Martin Nielsen løser vi alle former for større og mindre renoveringsopgaver. Vi har stor erfaring med komplicerede projekter, Men også de mindre renoverings- og ombygningsopgaver kan vi hjælpe dig med.

Det rette team til dit projekt

Når du vælger os som samarbejdspartner kan du være sikker på professionel byggestyring og solidt håndværk i dit projekt. Vi råder over vores egne dygtige murere, tømrere og betonfolk.

Energioptimering

Når du skal renovere en bygning eller bygge nyt, betaler det sig at energioptimere den ved samme lejlighed. Det kan spare dig betydelige driftsomkostninger.

Spar på dine driftsomkostninger

Med en energioptimering sparer du ikke kun energi for samfundets skyld – du sparer også på dine driftsomkostninger. Når du skal renovere eller bygge nyt, er der mange fordele ved at tænke energieffektivt.

Du får for eksempel:

  • besparelser på driften i din bygning
  • højere komfort, for eksempel i form af et bedre indeklima
  • fremtidssikring af din bygning

Bæredygtigt byggeri

​Hos Tømrermester Martin Nielsen arbejder vi hele tiden med bæredygtighed. Det gælder både i de bygninger, vi opfører for vores kunder og samarbejdspartnere, og i vores dagligdag på byggepladser og kontorer.​​

Vil du se billeder af vores arbejde?