Isolering

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

En god isolering er mange ting

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Tømrermester Martin Nielsen, gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Tømrermester Martin Nielsen for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug A/​

Isolering giver bedre varmeøkonomi, bedre indeklima og sparer CO²

Undersøgelser viser, at efterisolering af fx hulmuren tjener sig selv hjem på 3-4 år, så hvorfor vente? Isolering er et job for fagfolk – og fordi vi råder over mange faggrupper, kan vi tilbyde at isolere dit hus på flere måder, men altid på den håndværksmæssigt rigtige måde.

Facadeisolering

Udvendig isolering, der monteres på den eksisterende facade. Facader bliver afrenset, før facadeisolering monteres og pudses af uddannede murersvende.

Efterisolering

Huset gennemgås for utætheder, så der kan sættes ind på de ømme punkter. Loftrum, skunkrum, vægge og gulve kan isoleres med Rockwool isolering, naturligvis udført af uddannede tømrere.

Hulmursisolering

Rockwool hulmursisolering blæses ind i den tomme ydermur af vores uddannede isolatører.

Som isolatør er vi eksperter i efterisolering. Vores medarbejdere har fået specialtræning og uddannelse i at anvende maskiner og materialer korrekt.

Rockwool

Loftisolering er en rigtig god investering. Det giver lavere udgifter til opvarmning og et bedre indeklima. Derudover øges værdien af dit hus. Anvend formularen nederst på siden og bliv kontaktet af en Aut. ROCKWOOL partner.

​Fordele ved loftisolering med granulat

Den loftisolering, der monteres i dag, har samme isoleringsegenskaber i hele husets levetid (hvis det er en ROCKWOOL isolering), og som oftest er omkostningerne tjent ind efter kort tid.

Efter godt 6 år har isoleringsarbejdet tjent sig selv hjem via besparelsen på varmeregningen. Huset er opvarmet med naturgas.

TRÆK DIN REGNING FRA I SKAT
​http://www.haandvaerkerfradrag.dk/
http://www.icopal.dk/